• Beauty

Nieuws

 • Blub afzwemmers

  Veel plezier met afzwemmen kanjers!

  Lees meer
 • Summer Challenge

  Spaar tussen 2 juli t/m 2 september punten door te komen sporten.

  Lees meer
 • Probeer nu: Groepslessen bij Dennenmarken

  Probeer nu onze groepslessen. Met het 12-weken Group-Fit-Fun project! &nbs...

  Lees meer
Meer nieuws

Massage

Ontspanningsmassage

De klassieke massage is gericht op totale ontspanning en het in balans brengen van lichaam en geest.

Finse massage

Door de stevige massage wordt de doorbloeding gestimuleerd. Afvalstoffen worden sneller uit de spieren afgevoerd waardoor een sneller herstel mogelijk is. De Finse massage kan ook preventief worden toegepast als onderhoudsbeurt voor de spieren. De klachten kunnen ook door dagelijkse activiteiten ontstaan. Daarom is deze ‘sportmassage’ ook voor niet-sporters erg zinvol.

 

Bindweefselmassage lichaam

Bindweefselmassage is een massage die verbeterend werkt op de huid. Dit in tegenstelling tot de meeste massages die zich richten op spieren en gewrichten, gaat het bij bindweefselmassage ook om het uiterlijke effect. Door bindweefselmassage toe te passen kan de huid zichtbaar verbeteren. Het gaat weer stralen. Bindweefselmassage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en een verslapte huid te verbeteren en om cellulite en striae te verminderen.

Met stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de elasticiteit en de doorbloeding van de huid sterk gestimuleerd. De kwaliteit van de huid kan na een serie bindweefselmassages sterk verbeteren, doordat het bindweefsel zichzelf vernieuwt en de verklevingen los komen. De huid is met behulp van de bindweefselmassages meer in staat om zichzelf te verjongen en te verbeteren. Bindweefselmassage is geschikt voor alle huidtypen en kan zowel preventief als bij huidproblemen of klachten worden ingezet. Bindweefselmassage is een therapeutische massagevorm die wordt uitgevoerd door speciaal daarvoor opgeleide masseurs.

 

Aroma Massage


Bij een aromamassage wordt de ontspanningsmassage aangevuld met etherische olie. Hierdoor ontspannen de spieren en brengt het de geest tot rust. Zowel het lichaam als het hoofd wordt gemasseerd om de gedachte aan dagelijkse beslommeringen even opzij te zetten.

 

Hotstone massage


Een hotstone massage is een geweldige, intens diepe warmtemassage met hete lavastenen. De temperatuur van de stenen ligt om en nabij de 45 graden (lekker warm en niet te heet). Een unieke ervaring en weldaad voor het lichaam.

 

Voetmassage


Uw voeten dragen u door het leven. Een voetmassage is bedoeld om ontspanning te geven. Via de voeten werkt die ontspanning door op het hele lichaam.

Prijs:
​25 minuten: € 24,95

Hammam


Het Hammam ritueel is een Oosterse Sensatie die u laat opgaan in het ultieme vakantiegevoel. Door de aangename warmte van de bank komt u volledig tot rust. Tijdens de Hammam wordt uw lichaam helemaal gereinigd met scrub en zeep. Met dit wasritueel waant u zich in volledige weelde en luxe. De massage tijdens de Hammam maakt de behandeling helemaal compleet. Dit Oosterse wellness moment is een echte aanrader.

Nieuws

 • Blub afzwemmers

  Veel plezier met afzwemmen kanjers!

  Lees meer
 • Summer Challenge

  Spaar tussen 2 juli t/m 2 september punten door te komen sporten.

  Lees meer
 • Probeer nu: Groepslessen bij Dennenmarken

  Probeer nu onze groepslessen. Met het 12-weken Group-Fit-Fun project! &nbs...

  Lees meer
Meer nieuws